Planet|B illustraties
Planet|B illustraties
385B38DA-4447-4906-81FA-6FA1630DCF20.jpeg

Illustraties

Het leukste van het illustrator vak is het werken in opdracht. Ik werk graag vanuit een kader om zo in mijn stijl een mooi werk te maken. Zoals een ontwerp voor een poster of flyer, illustraties voor een boek of een cover van een albumhoes. Meestal begin ik een ontwerp met inkt en aquarelverf om het daarna digitaal te bewerken, maar ik werk steeds vaker volledig digitaal.

Opdrachtgevers spreek ik altijd eerst persoonlijk om de wensen goed in het visier te hebben voordat ik aan een opdracht begin. Hieronder een greep uit de illustraties die ik voor verschillende opdrachtgevers heb gemaakt.

Heb je interesse in illustraties van mijn hand? Neem dan contact met mij op. Binnen 24 uur reageer ik op aanvragen.

Posterontwerp voor de Massage Studio van Susanne Ribbink in hartje Utrecht. Het ontwerp heb ik eerst met inkt en aquarelverf gemaakt en daarna met photoshop bewerkt.

Ontwerp voor de albumhoes van Psychedelic Motel van ambient formatie At The Psychedelic Circus. Het ontwerp heb ik eerst met inkt en aquarelverf gemaakt en daarna met photoshop bewerkt.

Voor het boek De Ondernemers Vlieger van Owen de Vries heb ik 23 illustraties gemaakt. Het boek gaat over duurzaam ondernemerschap, ondernemen met het hart. Hieronder een greep uit de verzameling illustraties. De illustraties heb ik volledig digitaal gemaakt met ProCreate op mijn Ipad.

Voor Ven Leertrajecten heb ik zes illustraties gemaakt voor het E-book Ken jij je talent? Hieronder vind je drie van de zes illustraties. Meer informatie over het E-book vind je hier

Ook begeleidt Ven Leertrajecten scholen om op zoek te gaan naar de talenten van hun leerlingen én die van de onderwijsprofessionals.

Cindy van de Ven is onderwijskundige. Met Ven Leertrajecten ondersteunt en begeleidt zij jongeren bij het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van hun talenten.

Voor Lister maakte ik een visueel verslag van hun Heidag in Molen De Ster in Utrecht. Deze organisatie helpt mensen uit de psychiatrie hun leven op orde te krijgen.