Planet|B illustraties
Planet|B illustraties

Over mij

Hi. Ik ben Brigitte, tekenaar en illustrator. Maar ook workshopbegeleider en ontwikkelaar van een ontspannen creatief programma voor mensen met stress.

Hi, ik ben Brigitte Heslenfeld, tekenaar en illustrator. Ik heb mijn eigen wereld gecreëerd, Planet|B. In deze bubbel ben ik op mijn best en daarom heb ik mijn bedrijf naar deze plek genoemd.

Ik haal mijn inspiratie uit de natuur, muziek en uit films. In de natuur ben ik thuis. Zonder muziek kan ik niet functioneren en ik ben een enorme filmfanaat. Hoewel olieverf mijn eerste liefde was, zijn inkt en aquarelverf nu mijn grote liefdes. Deze materialen vervelen mij nooit. Mijn stijl kenmerkt zich door strakke inktlijnen gecombineerd met het losse van aquarelverf.

Ik werk graag in opdracht. Wil je een werk op maat laten maken? Bekijk dan mijn portfolio eens of mijn stijl je aanspreekt. Dan spreek ik je graag persoonlijk om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Je kan mij mailen: Brigitte@planetb.nl of bellen: 06-28550152.

Opdrachtgevers voor wie ik heb gewerkt zijn o.a. TivoliVredenburg, Groovements, Shipwrec,  Sportcentrum Verbon, Ven Leertrajecten, The History of House, De Massage Studio, Heartfull Business en vele particulieren.

Webshop

Prints van mijn tekeningen zijn te koop op ETSY. Ik bied de prints aan voor een vriendelijke prijs zodat mijn werk voor iedereen toegankelijk is. Originelen zijn uiteraard ook te koop. Neem contact met mij op als je interesse hebt in een origineel werk.

Programma Creatieve Stressreductie

In 2017 heb ik een fikse burn out gehad. Ik ging ‘rock bottom down’ zoals dat heet en toen moest ik mijn leven drastisch aanpassen en mijn hart volgen. Ik kon niet anders meer dan te gaan tekenen en dat heeft me gered. Ik kon weer ontspannen.

Omdat ik ervaringsdeskundige ben van het burn out zijn, heb ik veel ervaring in het omgaan met stress en het vinden en behouden van ontspanning. Mijn creativiteit heeft mij hierin enorm geholpen. En gelukkig geldt dit niet alleen voor mij, maar heb ik ook anderen kunnen helpen om weer te ontspannen. Dat gun ik iedereen die stress ervaart. Dus heb ik het Programma Creatieve Stessreductie ontwikkeld. Ervaar jij stress en wil je (weer leren) ontspannen? Dan is dit programma wellicht iets voor jou.

Workshops

Technieken die leuk en eenvoudig zijn geef ik graag door aan anderen. Daarom geef ik workshops in verschillende verrassende teken- en schildertechnieken. Deze technieken zijn heel laagdrempelig en voor ieder niveau toegankelijk. Je hoeft dus niet goed te kunnen tekenen of schilderen voor een heel tof resultaat. Dat is het leuke!

Planet|B

profielfoto B bijgesneden.jpeg