Planet|B illustraties
Planet|B illustraties
praktische info.jpeg

Informatie

Tarief

Het programma Creatieve Stressreductie kost € 225,- pp (dit zijn drie bijeenkomsten van drie uur, incl BTW, alle materialen (dus ook voor thuis), informatiepakketten, koffie, thee en lekkers). Gespreide betaling is mogelijk.

Tijden

De bijeenkomsten van het programma vinden plaats in de avonduren op maandag, woensdag, donderdag of vrijdag van 19.00 - 22.00 uur of op woensdagen en zaterdagen overdag van 14.00 - 17.00 uur. Om de week op steeds dezelfde dag, op hetzelfde tijdstip, met dezelfde 4 deelnemers. Ik stem dit stem graag persoonlijk met je af, omdat ik mensen met hetzelfde stressniveau bij elkaar indeel.

Praktische informatie

Het programma Creatieve Stressreductie bestaat uit 3 bijeenkomsten van ieder 3 uur met maximaal 4 deelnemers. De bijeenkomsten vinden gedurende 6 weken plaats, dus om de week, om overprikkeling te voorkomen. Je hebt dan tussentijds ook voldoende tijd en ruimte om thuis verder te ontspannen met de materialen en creatieve technieken die je hebt geleerd. Alle bijeenkomsten vinden plaats in mijn studio in het hart van Utrecht. Het is goed te bereiken met het OV én je kan gratis parkeren. Klik hier voor een routekaart.

Adres

Mijn studio is gevestigd in Villa Concordia, een prachtig oud industrieel NS-gebouw op een van de laatste rauwe plekjes in hartje Utrecht.

Adres: Concordiastraat 67a, 3551EM Utrecht

Routebeschrijving op het bedrijventerrein: aan het eind van de Concordiastraat ga je door het grote hek rechtdoor. Bij de fietsenstalling rechtsaf, vervolgens weer de eerste rechts. De ingang naar mijn studio bevindt zich bij de blauwe deur.