Planet|B illustraties
Planet|B illustraties
wat anderen vinden.jpeg

Testimonials

WAT ANDEREN VINDEN VAN HET PROGRAMMA CREATIEVE STRESSREDUCTIE

Marianne (51), medewerker kinderopvang: het programma is zeer geschikt voor mensen die makkelijk en haalbaar ontspanning zoeken. Ik werd geconfronteerd met mijn stressniveau en kon er meteen wat aan doen. Wat erg fijn was. Deze ervaring heeft mij geleerd om iets tastbaars in te zetten om zonder drempel stress te reduceren. Ik heb in ieder geval veel ontspanning ervaren. Van best wel veel stress bij aanvang tot heerlijk ontspannen na afloop.

Marieke (29), illustrator: een aanrader voor mensen die teveel nadenken en vastzitten in hun hoofd. Ik vond het heel erg inspirerend en ben blij dat ik creatieve technieken heb geleerd waarbij mijn brein even uit mag! Het is fijn om tijdens het programma technieken te leren waarbij je niet hoeft na te denken en toch creatief bezig kan zijn. Lekker tekenen in stilte, de rustige muziek, ademen in stilte. En Brigitte is een heel erg prettig mens die je goed op je gemak kan stellen en fijn haar enthousiasme kan delen. Haar vrolijkheid is aanstekelijk! En de rol van begeleider/docent is haar op het lijf geschreven. Dat ze ook haar eigen kwetsbaarheden laat zien vind ik heel krachtig.

Daniëlla (43), management assistente: ik kon het gevoel wel vasthouden en ik heb veel zin om de komende tijd met penselen en verf aan het werk te gaan om verder te ontspannen. Het voelde gaandeweg steeds meer ontspannen en ik denk dat het een combi was van alles. Niet alleen de behandelde dingen die in het programma zaten, maar ook de mensen. Het voelde helemaal ok. Thuis kwam ‘reality’ wel snel terug met 2 drukke jochies om mij heen, maar het maakte niet uit. Ik kon het gevoel wel vasthouden en ik heb veel zin om de komende tijd verder met penselen en verf aan het werk te gaan om verder te ontspannen.

Dorien (29) horeca medewerker: het effect van het programma was voor mij veel groter dan ik had verwacht. Ik kwam er achter dat ik al lang niet echt met iets volledig ontspannends bezig was geweest en was heel ontspannen voor langere tijd.  Het delen van ervaringen met anderen deed mij erg goed. Het is erg fijn om te weten dat andere mensen met dezelfde dingen worstelen en het is fijn om ook veel herkenning te voelen bij de verhalen die anderen vertellen. Ik vond het prettig hoe Brigitte de sessie leidde. Er was duidelijk veiligheid om te delen. De creatieve techniek vond ik ook heel fijn. Die kan je meteen thuis toepassen en ik vind hem ook perfect voor mensen met burn-out. Ik was zelf heel erg op zoek naar een manier om weer creatief bezig te zijn en dit werkt heel goed. 

Leef je al te lang onder druk en ben je toe aan diepe ontspanning op een manier die je nog niet kent? Meld je dan hier aan voor het programma. Binnen 24 uur neem ik contact met je op en geef ik je alle informatie en voorwaarden voor deelname.